Ängsdala massage/friskvård

Ängsdala massage/friskvård

Hej på er igen alla mina fina läsare och varmt välkomna ska ni vara tillbaka till mig och min blogg. Så här på måndagen så tänker jag på er lite extra mycket och undrar hur er helg har varit? För egen del så kunde inte helgen ha inletts bättre än vad den gjorde, faktiskt redan i torsdags eftersom jag och min bästa kompis var på ett spa för att få massage i Tomelilla. Detta underbara spa heter Ängsdala massage/friskvård. 

Eftersom vi var två personer som bokat in oss på både spa och massage så kostade det endast 500 kronor per person och då fick vi 30 minuters härlig massage inne i poolrummet. Efteråt drack vi kaffe, tog oss ett dopp i poolen för att till sist krypa ner i den varma jacuzzin. Allt som allt var vi där i 3 timmar och vi kände oss som pånyttfödda efteråt. Hon som gav den här massagen var oerhört kunnig och jag har sällan varit med om något så här härligt som detta besök på Ängsdala massage/friskvård. Det här är ett spa som jag verkligen kan rekommendera till er som söker någon spabehandling eller massage i Tomelilla, och med tanke på att detta spa ligger där det ligger så är det förstås ett spa som passar lika bra för er i Simrishamn, Sjöbo och Ystad som det är för oss i Tomelilla. Det finns så många olika slags massage att välja på så jag tycker att ni som intresserar er för att få massage i Tomelilla på Ängsdala massage/friskvård borde ta och kolla in detta spa på deras hemsida. Det dröjer inte länge innan jag återvänder till detta härliga spa! Det var allt för den här gången, på återseende! 


Kommentarer är stängda.