Ännu ett inlägg om massage

Ännu ett inlägg om massage

Hej, hej, hej! Hjärtligt välkommen ska du vara hit till min blogg för ett nytt inlägg. Mitt förra inlägg som handlade om massage i Alingsås väckte många frågor, ni undrade vilket företag jag går till osv. Företaget heter Shiatsukliniken Zentai och jag tänkte skriva lite extra om dem idag.

Jag har gått till det här företaget för massage i närmare ett halvår, sedan jag hittade dem har jag inte kunnat vända mig någon annanstans. När jag för ett halvår sedan hittade dem var jag verkligen i behov av en massage, för första gången gick jag då dit för att se om deras massage i Alingsås var något att ha. Hela besöket var helt underbart, jag blev trevligt välkomnad och jag fick en oerhört skön massage som gav mig allt det där jag behövde. Behandlingen var så skön att jag inte ville att den skulle ta slut, det var nästan så att jag blev besviken när den väl var över. Massagen jag fick träffade alla de onda punkterna, vilket ledde till att jag mådde mycket bättre i kroppen efteråt. Eftersom mitt första besök gav mig så mycket bestämde jag mig för att fortsätta gå dit för en massage lite då och då. Hittills har jag varit där tre gånger, varje gång har jag blivit lika nöjd. Massören är väldigt duktig på att ta till sig mina önskemål för att ge mig exakt det jag är ute efter, det gör att effekterna påverkar min kropp åt det positiva. Nu när jag vet att jag får en så bra massage i Alingsås om jag vänder mig dit finns det ingen anledning för mig att gå till något annat företag, därför kan jag även råda er att vända er dit om ni är ute efter en riktigt skön och avslappnande massagebehandling. 


Kommentarer är stängda.