Gym och personlig tränare i Halmstad

Gym och personlig tränare i Halmstad

Hej fina följare!

Är ni som många andra som satt höga träningsmål för det nya året eller tar ni det lite mer med ro. Jag ser på gymmet som jag tränar på i Halmstad att det är många som tränar med deras personliga tränare och det är ju en jättebra investering. Men man kan också se att trycket i gymmet redan har börjat dala nu i mars jämfört med hur det var i januari, det är samma sak varje år. Sedan går det upp lite mer igen kring maj, för då kommer alla på att de vill se bra ut inför strandsäsongen. Men januari är alltid värst för då ska alla kickstarta det nya året.

Jag är mer att jag tränar på en lite lagom nivå hela året, inte särskilt mycket men heller inte lite. Jag tränar inte för något särskilt mål annat än att hålla mig frisk och för att det är ett bra sätt att koppla bort allt annat en stund. Och det är väl egentligen en alldeles bra anledning för sig, man måste inte gå all in för något lopp eller någon träning eller så för att gå till gymmet. Jag hade några timmar med en personlig tränare när jag precis började på gymmet bara för att få lite hjälp att lära mig maskinerna och se vilka som han tyckte passade mig och min typ av träning bäst. Det hjälpte mig väldigt bra tycker jag, jag fick många bra tips och råd som jag tog med mig och använder mig av i min träning.

Jag bor ju i Laholm men tycker att det här gymmet i Halmstad är bäst och eftersom jag ändå jobbar här så passar det bra att jag åker direkt hit efter jobbet ett par dagar i veckan. Jag tycker fortfarande att det poppar upp nya gym med jämna mellanrum vilket känns fascinerande att det fortfarande finns en så stor efterfrågan. Eller så är det så att gymmen slåss om samma kunder men att de bara byter runt. Jag har hittat ett jag gillar så jag håller nog fast vid det. Nu önskar jag er en fin dag så hörs vi snart igen!


Kommentarer är stängda.