Jag testade på reiki

Jag testade på reiki

God morgon underbara läsare och välkommen till ett nytt inlägg. Har ni någon gång testat på reiki? I så fall kan ni berätta hur det var och om det fungerade på er. Jag har i alla fall fått en behandling av reiki i Umeå hos Karin Holm Esoterisk Konsulting och jag måste säga att det har fungerat utmärkt.

Mitt liv har de senaste åren bestått av stress och oro på grund av jobbyte, byte av hushåll och att många människor har kommit och gått ur mitt liv när jag inte har vart beredd på det. Just nu är mitt liv väldigt stabilt i sig, men denna stress och oro sitter kvar i kroppen och det tycker jag verkligen inte om. Jag har pratat mycket med min syster om detta och hon föreslog att jag skulle gå till Karin Holm Esoterisk Konsulting och testa på en behandling av reiki i Umeå. Först ville jag inte gå för jag hade inte riktigt tid med det, men en dag tog jag mig i kragen och hörde av mig till Karin och jag var så välkommen till henne. Efter denna behandling av reiki i Umeå så har mitt mående och stressen lagt sig väldigt bra. Ska jag vara helt ärlig så har inte jag trott på att detta fungerar, men jag ändrade åsikt väldigt snabbt kring detta efter jag hade testat denna behandling. Jag tycker att man inte ska döma boken efter omslaget och inte döma vissa grejer innan man har provat på det, för det kanske alls är som du har tänkt dig. Testa på reiki om ni har problem med stress! Ha det så himla bra nu så ses vi!


Kommentarer är stängda.