Massage i Kalmar som perfekt present

Massage i Kalmar som perfekt present

Hejsan på er alla fina följare

På söndag är det ju mors dag så i helgen åker vi till Kalmar för att hälsa på henne. Jag har funderat på vad hon ska få i mors dag-present och tillslut kom jag på att hon pratat om att hon funderat på att boka sig på massage. Så jag letade upp en salong i Kalmar som erbjuder massage och där man kunde köpa presentkort så det fick det bli. Det är ju alltid roligt att ge något som någon önskat sig eller sagt att de vill ha, då vet man att det blir lyckat. Mamma har en del problem med ryggen så jag tror en massage kommer göra henne gott. Vad som också gör henne gott är värmen, att det äntligen är sol och varmare lindrar ju. Jag brukar också må mycket bättre i kroppen när det är sol och varmt.

?Just nu sitter jag här på kontoret och ska jobba, men jag tog en mikropaus för att skriva ett litet blogginlägg. För mig har verkligen bloggen blivit något jag mår bra av att använda, det är skönt att skriva av sig även fast att jag kanske inte delar med mig av precis allt så känner jag att jag kan vara ganska öppen. Man väljer ju själv vad och hur mycket man vill dela med sig av. Jag tycker om att skriva och dela med mig av må bra-tips men delar gärna med mig en del av de dagarna som inte alltid är på topp, så att man får en rättvis bild. Det är så mycket på sociala medier som utåt ska verka perfekt men är det verkligen så? Det är ju tur att det finns olika slags flöden så man kan välja vad man vill följa, bara man hittar det man mår bra av. Det är det viktigaste. Må gott och ta hand om er!


Kommentarer är stängda.