Spa City Scandinavia

Spa City Scandinavia

Hejsan svejsan. Idag har jag ett mycket saftigt inlägg till er. Jag har nämligen gjort ett inköp som jag är väldigt nöjd med. Varför jag är glad över detta är för att jag har sparat till denna sak väldigt länge nu. Jag har nämligen köpt ett väldigt fint spabad i Örebro och ni ska få höra lite om det idag. Det blir även lite information om en speciell person.

Jag bor själv i min lägenhet mitt i denna staden. Den är väldigt stor och jag har inte vetat hur jag ska fylla upp ytan inomhus, och samma sak utomhus. Jag bor i en takvåning och jag har en väldigt stor terrass som jag tycker om väldigt mycket. Jag kom på att jag ville ha det lite mer lyxigt och därför har jag så länge sparat för att köpa ett spabad i Örebro. Nu när jag har fått hem det och satt upp det på min terrass känns den så mycket lyxigare. Det är lampor i den som man kan ändra färg på och man kan också sätta på så att det blir ett bubbelbad. Den passar perfekt för två personer och det är hur bra som helst nu när det har kommit in en speciell person i mitt liv. Det är nämligen en kvinna som jag har börjat träffa och hon ska flytta in till mig. Det känns skönt att ha köpt detta spabad i Örebro, men det är ännu skönare att veta att man har någon att dela den med. Nu är det dags att avrunda detta inlägg och laga mat. Ni får ha det så bra så hörs vi i nästa inlägg.  


Kommentarer är stängda.